Tag restorant ne durres

17 Sep

Hotel ne Durres

Hotel ne Durres. Aragosta eshte restorant dhe hotel ne Durres, ne zonen e Currilave qe prej vitit 1995 . Durresi eshte qyteti i dyte ne Shqiperi per sa i perket madhesise dhe vendi turistik me i vizituar ne vendin tone. Ka nje numer te madh turistesh te huaj qe vijne cdo vit si dhe vendas […]

READ MORE
21 Jul

Vlerat ushqyese te peshkut

Restorant Aragosta ne Durres ofron per ju nje menu të gjerë ushqimesh, vecanërisht prodhimet e detit. Peshku dhe gatimi i tij ekziston në shumë menyra, por sa jemi të informuar për vlerat ushqyese të peshkut? Vlerat ushqyese te peshkut Peshku është një ushqim me vlera të larta ushqimore, përmban proteina cilësore dhe një gamë të […]

READ MORE
12 Jul

Spagheti me aragoste dhe karkaleca

Restorant Aragosta e themeluar qe prej vitit 1995 vazhdon te rezultoje e suksesshme edhe ne ditet e sotme. Tema per te cilen dua t ju flas sot eshte kuzhina mesdhetare qe ofron restoranti. Nje nga ushqimet me te preferuara mbetet vete aragosta. Me poshte do shkrujme dhe nje prej recetatave qe e ben te vecante […]

READ MORE