Tag hotel ne durres

17 Sep

Hotel ne Durres

Hotel ne Durres. Aragosta eshte restorant dhe hotel ne Durres, ne zonen e Currilave qe prej vitit 1995 . Durresi eshte qyteti i dyte ne Shqiperi per sa i perket madhesise dhe vendi turistik me i vizituar ne vendin tone. Ka nje numer te madh turistesh te huaj qe vijne cdo vit si dhe vendas […]

READ MORE
15 Jul

Shërbime shtesë hoteliere

Hotel Aragosta ne Durres Në dhomat e hotelit ka shumë gjëra të këndshme falas, të cilat thjesht presin udhëtarët me ndërmarrje për të përfituar prej tyre. Jastëkë më të mirë Disa hotele ofrojnë një “menu” jastëkësh që lejojnë mysafirët të zgjedhin një jastëk për shijen e tyre, në varësi të shkallës së ngurtësisë, formës dhe […]

READ MORE