Tag hotel ne currila

17 Sep

Hotel ne Durres

Hotel ne Durres. Aragosta eshte restorant dhe hotel ne Durres, ne zonen e Currilave qe prej vitit 1995 . Durresi eshte qyteti i dyte ne Shqiperi per sa i perket madhesise dhe vendi turistik me i vizituar ne vendin tone. Ka nje numer te madh turistesh te huaj qe vijne cdo vit si dhe vendas […]

READ MORE