Hotel ne Durres

Hotel ne Durres. Aragosta eshte restorant dhe hotel ne Durres, ne zonen e Currilave qe prej vitit 1995 . Durresi eshte qyteti i dyte ne Shqiperi per sa i perket madhesise dhe vendi turistik me i vizituar ne vendin tone. Ka nje numer te madh turistesh te huaj qe vijne cdo vit si dhe vendas brenda dhe jashte Shqiperise. Per keto qe vjen per turizem gjeja e pare per te cilen hulumtojne eshte hoteli ku do te akomodohen. Per kete konsultohen shpesh here me agjensite turistike ne momentin qe presin biletat. Hotel Aragosta eshte hotel me kater yje, sherbimi eshte i shpejte dhe cilesor. Hoteli ka dhoma single, cift, triple dhe suita. Krahas hotelit, Aragosta ka dhe restorant, i cili eshte shume komod per keto qe akomodohet ne dhomat e hotelit dhe per kedo qe deshiron te konsumoje nje vakt. Ushqimi eshte kryesisht me prodhime deti te fresketa. Se fundi eshte shtuar ne menu dhe sherbimi i pizave.

Per rezervime, Aragosta ka faqen e saj web ku ju mund te rezervoni dhomat tuaja qe nga shtepia nepermjep nje smart phone ose laptop. Per me shume informacion tel ne numrin (+355) 682058072. Gjithashtu mund te ndiqni dhe postimet tona ne rrjetet sociale Instagram dhe Facebook.

Ju mirepresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *