Aktivitete

Plazhi Aragosta

Plazhi Aragosta me uje te kristalte dhe me bukuri nenujore qe mund te shikohen lehtesht me mjete zhytese, eshte nje atraksion sportiv relaksues. Gjithashtu plazhi ka nje Sneack-Bar ne rere, dhomen e veshjes, dushe, tualetsi dhe Uren e drurit qe ofron shume aktivitete zbavitese-sportive. Gara e notit per femije tashme eshte nje tradite e pervitshme ne Aragosta Beach.

Kontakte

Adresa: Rruga Taulantia 71,
Durres 2000, AL

E-mail: reservation@aragosta.al

Tel: +355 52 226477

Mob: +355 68 3337050

Sherbime