Aktivitete

Salla e Konferencave dhe Takimeve

Ne hotel aragosta keni mundesi te zhvilloni aktivitete biznesi me kapacitete te ndryshme. Salla konferencave me 60 persona, salla seminareve 25 persona dhe salla e takimeve me kapacitet deri ne 12 persona. Te gjitha te pajisura me foni, LCD projector, Screen, Wifi, Notepads & Pens, Flipchart. Te gjitha takimet shoqerohen me coffe break, cocktail dhe bufe.  

Kontakte

Adresa: Rruga Taulantia 71,
Durres 2000, AL

E-mail: reservation@aragosta.al

Tel: +355 52 226477

Mob: +355 68 3337050

Sherbime