Aragosta Beach

Cdo kush do te kete mundesine te shijoje plazhin e mrekuellueshem me rere te bardhe dhe detin e currilave

Restorant Aragosta

Aragosta eshte I njohur per shijen e gatimit me aktivitet 15-vjecar , prestigjoz dhe me nje emer shume te mire ne mbare Shqiperine e me tej

Live Music

Çdo fundjavë, organizohen mbrëmje me pjesëmarrjen e këngëtarëve dhe muzikantëve më cilësorë të tregut muzikor shqiptar.

Aragosta Beach Bar

Cdo kush do te kete mundesine te shijoje plazhin e mrekuellueshem me rere te bardhe dhe detin e currilave

Sea view rooms

All our rooms have a modern design, with air conditioned, have a very large bathroom, and almost all of them have direct sea view.

Rezervo Online:

Momentalish moduli rezervimit online nuk eshte ende funksional!

Let's get started

Where do you want to stay?

Kontakte

Adresa: Rruga Taulantia 71, Durres 2000, AL

E-mail: reception@aragosta.al

Tel: +355 52 226477; 232669

Mob: +355 68 2058070

Fax: +355 52 233720

Tripadvisor

 

TripAdvisor

 
 

 

Sherbime